Friday, 3 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Στη σύσκεψη για τον νέο δικαστικό χάρτη της χώρας, στο Υπ. Δικαιοσύνης ο Διονύσης Σταμενίτης

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 11 Ιανουαρίου 2024, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για τον νέο δικαστικό χάρτη της χώρας, μετά από πρόσκληση της ηγεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Πέλλας, Διονύσης Σταμενίτης.

Στη σύσκεψη υπό την Προεδρία του Υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιάννη Μπούγα, παρουσία των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και των βουλευτών συζητήθηκε εκτενώς η νέα μεταρρυθμιστική προσπάθεια του Υπουργείου Δικαιοσύνης που έχει στόχο στη αξιοποίηση του δικαστικού δυναμικού που διαθέτει η χώρα αλλά και στην ταχύτερη απονομή της δικαιοσύνης.

Στο επίκεντρο βρέθηκε και το ζήτημα των Πρωτοδικείων της χώρας, σχετικά με το οποίο ο Διονύσης Σταμενίτης μετά το πέρας της σύσκεψης τόνισε ότι: «Όσον αφορά τις περιπτώσεις των Πρωτοδικείων Γιαννιτσών και Έδεσσας από κοινού, Βουλευτές, Δήμαρχος Πέλλας και Πρόεδροι Δικηγορικών Συλλόγων Γιαννιτσών και Έδεσσας, καταθέσαμε συγκεκριμένες προτάσεις. Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης δεσμεύθηκε να αξιολογήσει τις προτάσεις, να συνεχιστεί ο διάλογος και ακολούθως να οριστεί νέα συνάντηση, όπου θα αναλυθούν τα νέα δεδομένα».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου