Saturday, 4 May, 2024

Στις Βρυξέλλες ο δήμαρχος Έδεσσας, για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται από σήμερα Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018, δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου με τους Τάσο Δίου και Αργύρη Βλαδίκα, προκειμένου να συμμετάσχει

στις εργασίες της 131ης Ολομέλειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών (ΕτΠ) και της 16ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας των Περιφερειών και των Πόλεων (European Week of Region and Cities – EWRC), που πραγματοποιούνται 8-11 Οκτωβρίου 2018.
Στο περιθώριο των εργασιών της εβδομάδας των περιφερειών και πόλεων στις Βρυξέλλες είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
“Οι Δήμοι πρέπει να τύχουν των ευεργετημάτων της Ευρώπης και εκεί εστιάζουμε τις προσπάθειές μας για τον Δήμο Έδεσσας”!


Η 16η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Περιφερειών και των Πόλεων
Όπως κάθε χρόνο, η Σύνοδος του Οκτωβρίου της Ολομέλειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, γίνεται παράλληλα με την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Περιφερειών και των Πόλεων (#EURegionsWeek), που διοργανώνουν κάθε από κοινού η Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών (ΕτΠ) και η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΓΔ REGIO).
Πρόκειται για μια τετραήμερη εκδήλωση, κατά την οποία εκπρόσωποι Περιφερειακών και Τοπικών Αρχών, των Ευρωπαϊκών θεσμών, εμπειρογνώμονες και πανεπιστημιακοί έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ορθές πρακτικές και τεχνογνωσία στον τομέα της περιφερειακής και αστικής ανάπτυξης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου