Friday, 3 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Συγκέντρωση Συλλόγων και φορέων για την οργάνωση της πορείας της Δευτέρας

Συγκέντρωση Συλλόγων και φορέων για την οργάνωση των λεπτομερειών της πορείας της Δευτέρας για τη Μακεδονία στα Γιαννιτσά, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 26 Ιουνίου

στην αίθουσα πληροφόρησης του Πνευματικού κέντρου της πόλης.

Ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Ομίλου Γιαννιτσών “Η Πέλλα” Γιώργος Δόντσιος και ο πρόεδρος της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος» Κωνσταντίνος Κάμτσης, αναφέρθηκαν στο πλάνο της οργανωτικής επιτροπής για την πορεία της Δευτέρας, με σκοπό να γίνουν όλα ειρηνικά και με κάθε τρόπο να αποφευχθούν ”σκηνικά” που θα μπορούσαν να αμαυρώσουν το σκεπτικό της εκδήλωσης.

Η πορεία θα ξεκινήσει με τη συγκέντρωση των Συλλόγων και του κόσμου στις 6:30 μπροστά από το Πνευματικό κέντρο, στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, στις 7μμ εκκίνηση με κατεύθυνση προς την πλατεία Γ. Γιώτα με πεντάλεπτη στάση, συνέχεια προς τον πεζόδρομο με μικρούς χαιρετισμούς από Συλλόγους.

Η πορεία, όπως επισημάνθηκε, έχει ως στόχο τη γνωστοποίηση της εναντίωσης στη συμφωνία των Πρεσπών, χωρίς χρώματα, κόμματα και οποιουσδήποτε άλλους στόχους. Ακολούθως θα παραδοθεί ψήφισμα στους 4 βουλευτές του νομού.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου