Sunday, 5 May, 2024

Συλλυπητήρια επιστολή για την εκδημία του Στέφανου Βαγουρδή από τη Δήμαρχο Σκύδρας

Συλλυπητήρια επιστολή προς την οικογένεια του εκλιπόντος Στέφανου Βαγουρδή απέστειλε σήμερα Τρίτη 22 Αυγούστου 2023 η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής είναι το παρακάτω:

Με αφορμή το θλιβερό άγγελμα της εκδημίας του αξέχαστου Στέφανου Βαγουρδή, εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη και συγκίνηση  και σας παρακαλώ να δεχθείτε τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια, όπως και των συνεργατών μου και των συμπολιτών μου που έχω την τιμή να εκπροσωπώ.

Ο Στέφανος Βαγουρδής γιος κι άξιος συνεχιστής του ιδρυτή της έγκριτης εφημερίδας «Εδεσσαϊκή» δημιούργησε, με μεγάλο αγώνα και προσπάθεια, ένα σύγχρονο κι ολοκληρωμένο εκδοτικό συγκρότημα που αμέσως ξεχώρισε κι αναδείχθηκε στο επίπεδο του ελληνικού περιφερειακού τύπου για την εγκυρότητα, την αμεσότητα, την αξιοπιστία, την πολυφωνία και τον επαγγελματισμό του.

Στην πορεία του ο Στέφανος Βαγουρδής είχε ικανούς κι άξιους  συμπαραστάτες και συνδημιουργούς τη σύζυγό του Σούλα, τα παιδιά του Μάκη και Μαρία και πολλούς συνεργάτες στο δημοσιογραφικό και τεχνικό τομέα.

Οι στιγμές είναι δύσκολες. Σας εκφράζω και πάλι από καρδιάς τα συλλυπητήριά και τη συμπαράστασή μου. Να έχετε δύναμη να συνεχίσετε με επιτυχία το έργο και την παρακαταθήκη του, να θυμάστε και να μνημονεύετε τον πολυαγαπημένο σας Στέφανο, όπως βεβαίως ο δημοσιογραφικός κόσμος και όλοι μας. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του στον Παράδεισο!                                                                        

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου