Friday, 3 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Έδεσσας: Βράβευση νέων φοιτητών και δώρα στα πρωτάκια

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και εφέτος, σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα, οι βραβεύσεις των νέων φοιτητών 

και διανεμήθηκαν δώρα στα «Πρωτάκια» μαθητές 1ης τάξεως του Δημοτικού. Συγκεκριμένα βραβεύθηκαν 8 φοιτητές και διανεμήθηκαν δώρα σε 15 μαθητές.Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι:

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Εδέσσης Γκιούρος Φίλιππος, εκπροσωπώντας και τον Δήμαρχο Δήμου Εδέσσης Μουράτογλου Ιωάννη,

Ο Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία σε Κίνηση» υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Εδέσσης, Ιωάννης Τσεπκεντζής, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας Γκοτζαμάνης Νικόλαος, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανεστάκης Ιωάννης εκ μέρους της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστου Παπαστεργίου, η κα Ρώσση Ελένη, ως εκπρόσωπος του υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Εδέσσης, Λυτρίδη Νικολάου, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση».Η υποψήφια Δήμαρχος του Δήμου Σκύδρας, Παπαδοπούλου Μαρία, επικεφαλής της παράταξης Αλλαγή Σκυτάλης.

Πριν την βράβευση και την διανομή των δώρων πραγματοποιήθηκε μια σύντομη ενημέρωση των μελών για το τι έχει γίνει μέχρι σήμερα όσον αφορά τον αγώνα μας για την αντιμετώπιση του οξύτατου ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ της πατρίδος μας, τις σοβαρότατες επιπτώσεις του σε εθνικό, περιφερειακό και σε τοπικό επίπεδο.

ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Η περιφέρεια της χώρας είναι αυτή που έχει υποστεί τις μεγαλύτερες και σοβαρότερες συνέπειες αυτής της κατάρρευσης των γεννήσεων. Τα προϊόντα γής μένουν στα χωράφια, Το εργατικό δυναμικό μειώνεται, Η Ελλάδα καταναλώνει μεγάλο κεφάλαιο του προϋπολογισμού για την εκπαίδευση των νέων, στην συνέχεια δεν υπάρχουν οι ουσιαστικές προϋποθέσεις για να μείνουν και να δραστηριοποιηθούν εντός της Χώρας και αναγκάζονται οι νέοι μας, να μεταναστεύουν.

Λύση δεν είναι οι (Λάθρο)μετανάστες. Λύση είναι να στηριχθούν οι Έλληνες για να αυξηθεί.

Ο πληθυσμός με σοβαρά μέτρα, όχι μέτρα επικοινωνιακού χαρακτήρα.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:

 Να δημιουργηθεί ένα εκπαιδευτικό, πολιτιστικό, κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον ευνοϊκό, φιλόξενο και ελκυστικό για τις οικογένειες με παιδιά σε τοπικό, σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο προωθώντας καλές πρακτικές για τις παραδοσιακές οικογένειας.

Μέτρα προς το συμφέρον των οικογενειών με πολλά τέκνα δεν είναι κόστος για την πατρίδα, την περιφέρεια, τον δήμο και γενικά την κοινωνία αλλά επένδυση στο μέλλον.

Μήπως είναι καιρός για να διαδοθεί στην Ελλάδα αλλά και  στην ΕΕ μια παράδοση προσανατολισμένη προς την οικογένεια;

Να οικοδομηθεί μια συμμαχία υπέρ των οικογενειών με παιδιά, μεταξύ της κοινωνίας των πολιτών, των δήμων και της ιδιωτικής οικονομίας;

Να υποστηρίζονται οι δήμοι που εισάγουν καινοτόμες οικογενειακές πολιτικές προκειμένου να δημιουργείται ένας κοινός χώρος διανομής ποιοτικών οικογενειακών υπηρεσιών και παροχών.

 Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε:

-το Εργατικό Κέντρο Εδέσσης Αλμωπίας που συνεχίζει να φιλοξενεί το Γραφείο του Συλλόγου,

-Τις Τεχνικές Εταιρίες Δημοσίων Έργων ΤΟΜΟΣΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΟΕ και ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΟΕ, την για την έμπρακτη στήριξή τους για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης καθώς και το Βιβλιοπωλείο ΤΟΥΦΕΞΗ για την προσφορά του σε σχολικά είδη.

-Τους επαγγελματίες, καταστηματάρχες, ιδιοκτήτες υπηρεσιών εκπαίδευσης που παρέχουν έκπτωση στα προϊόντα και υπηρεσίες τους στις τρίτεκνες οικογένειες, μέλη του Συλλόγου μας

 -τα μέλη του Συλλόγου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου