Saturday, 4 May, 2024

Το κουνούπι είναι παρελθόν… για άλλες περιοχές, μη χαίρεστε! Και οι ψύλλοι ξεκίνησαν να κάνουν πάρτι!

Είναι ίσως η πιο σημαντική είδηση, όπως αναφέρει το k-tipos.gr! Τα κουνούπια εξαφανίστηκαν από την Κεραμωτή, αυτό σημαίνει ότι θα βλέπουμε άνετα, πλέον

τις συναυλίες στο φεστιβάλ «Πλάι στο Κύμα» (ο καθένας με τον καημό του), και δε θα… φεύγουν τρέχοντας οι τουρίστες…

Στην Κεραμωτή έχουν να δούνε (και να αισθανθούνε) κουνούπι εδώ και τρία χρόνια! «Το κουνούπι είναι παρελθόν εδώ και τρία χρόνια. Είναι είδηση, αλλά είναι αλήθεια!», δήλωσε ο πρόεδρος των επαγγελματιών της Κεραμωτής και έδωσε συγχαρητήρια στους «κουνουποφάγους» της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, για το αποτέλεσμα του προγράμματος των ψεκασμών.

Μπορείτε να σκεφτείτε ότι στην Πέλλα θα χαιρόμασταν αντίστοιχα αν δεν μας τσιμπούσαν για 3 μέρες; Όχι τρία χρόνια! Ότι και να κάνει η Π.Ε. Πέλλας με λίγους ψεκασμούς και μάλιστα στα όρια των κατοικημένων περιοχών, δεν υπάρχει σωτηρία! Ειδικά για τον κάμπο όπου στα χωριά, όπως στην Πέλλα και Νέα Πέλλα οι κάτοικοι λένε ότι δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους με τα σμήνη… ενώ στην πόλη των Γιαννιτσών και στην Κρύα Βρύση καφετέριες και ταβέρνες ‘’προσφέρουν’’ φιδάκια σε κάθε τραπέζι ή ακόμη και ψεκαζόμενα σπρέι γιατί ξέρουν ότι όποιος κάτσει θα φύγει σε λίγη ώρα ως… σουρωτήρι! Επίσης, δεν είναι λίγα τα σημεία που εντοπίστηκαν ψύλλοι, σε πάρκα και περιοχές πρασίνου, οπότε προσοχή στα παιδιά περισσότερο.

Πρόγραμμα ψεκασμών ο δήμος;  Μπαα, η αδιαφορία περισσεύει… Εφόσον και η Π.Κ.Μ. όσον αφορά τους ψεκασμούς ξεκαθαρίζει ότι: «Η αρμοδιότητα της, αφορά το περιαστικό σύστημα (δύο χιλιόμετρα γύρω από τους οικισμούς) και όχι το αστικό που είναι ευθύνη των Δήμων»!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου