Friday, 26 April, 2024

Μύκονος: Συνελήφθη η συμμορία με τα αποκαλυπτικά μαγιό

Στη σύλληψη 4 ατόμων που εμπλέκονται με την συγκεκριμένη συμμορία προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου (28/8) η Αστυνομία του νησιού.
Η συμμορία αποτελούταν από 2 εντυπωσιακές Ιταλίδες, που πλησίαζαν ανυποψίαστους θαμώνες σε γνωστό μπιτς μπαρ της Μυκόνου και 2 άντρες που είχαν το ρόλο του «τσιλιαδόρου» όταν γινόντουσαν οι κλοπές.
Οι Ιταλίδες, φλέρταραν με ερωτική διάθεση τα θύματα τους, φορώντας αποκαλυπτικά μαγιό που τραβούσαν τα βλέμματα. Στη συνέχεια, άρπαζαν κινητά, πορτοφόλια, ακόμη και ακριβά ρολόγια εκμεταλλευόμενες τον αντιπερισπασμό που δημιουργούσε το παρουσιαστικό τους.
Πώς έφτασε η αστυνομία στη σύλληψη
Το λάθος που έκαναν οι νεαρές κοπέλες και οδήγησε στην αποκάλυψη τους ήταν ότι προσπάθησαν να κλέψουν δύο συμπατριώτες τους, οι οποίοι ωστόσο για κακή του τύχη ήταν αστυνομικοί! Ταυτόχρονα, μία Αμερικανίδα τουρίστρια η οποία αντιλήφθηκε ότι της έλειπε το κινητό κατάφερε να το εντοπίσει μέσω εφαρμογής Gps.
Έτσι, αφού ενημέρωσαν το προσωπικό του μπιτς μπαρ, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού περικύκλωσαν τη σπείρα και κάλεσαν την Αστυνομία η οποία προχώρησε στις συλλήψεις.

e-daily.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου