Friday, 26 April, 2024

Νεκρός βρέθηκε μέσα σε πλοίο 54χρονος καπετάνιος

Νεκρός βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα ο 54χρονος καπετάνιος του Psara Glory, Μάρκος Ζαννίκος, ενώ το πλοίο ήταν ελλιμενισμένο στα Ψαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Α” κλήθηκε γιατρός στο πλοίο ο οποίος επιβεβαίωσε το θάνατό του, τα αίτια του οποίου είναι άγνωστα.

Από το λιμεναρχείο αναμένεται να διενεργηθεί προανάκριση.

Το Psara Glory παραμένει στα Ψαρά και δεν εκτέλεσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο του στη Χίο, ελλείψει καπετάνιου, θέμα το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει η ιδιοκτήτρια εταιρεία.

Σε δήλωσή του στο Ράδιο-Αλήθεια ο Πρόεδρος της Παγχιακής Ένωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ, Στέλιος Κουμπιάς αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον εκλιπόντα σημειώνοντας:

“Ηταν ένα πολύ καλό παιδί και καλός συνάδελφος. Ας έχει καλό κι απάνεμο ταξίδι”.

Αποχαιρετά τον καπετάν Μάρκο Ζαννίκο, που πέθανε αιφνίδια τα ξημερώματα,  ο Δήμαρχος των Ψαρών, Κ. Βρατσάνος, με το παρακάτω μήνυμά του:

“Τα λόγια μοιάζουν πολύ φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα, τα δικά μου αλλά και όλων των Ψαριανών, στο άκουσμα της είδησης ότι ο καπετάν Μάρκος Ζαννίκος δεν είναι πια ανάμεσά μας.

«Έφυγε» τόσο απρόσμενα σήμερα το πρωί ένας δικός μας άνθρωπος, στενός φίλος και συνεργάτης όλα αυτά τα χρόνια, που υπηρέτησε το νησί μας από τη δύσκολη θέση του πλοιάρχου του PSARA GLORY και πρόσφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του στους κατοίκους του νησιού μας, κερδίζοντας ταυτόχρονα την αγάπη και την εκτίμησή τους.

Καλό σου ταξίδι καπετάν Μάρκο! Θα μας λείψουν το γέλιο σου, τα αστεία σου τα πειράγματά σου, αλλά και η μεγάλη σου αγάπη για το νησί μας!

Θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μας και στη μνήμη μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει”.

Πηγή: alithia.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου