Tuesday, 19 March, 2024

Φάρμα spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα

Μία δυνατή μονομαχία θα παρακολουθήσουμε σήμερα

Άλλη μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκίνησε στη Φάρμα και αυτή τη φορά δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι έντονοι καβγάδες.
Ο Στράτος Τζώρτζογλου λογόφερε με τον Τάσο Ξιαρχό για μια ντομάτα, αλλά είχε και ένα έντονο καβγά με τον Βασιλάκη. Ο Μαντζουράνης πάλι τα έβαλε με τον Ντούπη και τον Βασιλάκη, γιατί θεωρεί ότι μονίμως συνωμοτούν και έχουν χωρίσει τη Φάρμα σε στρατόπεδα.
Η Μαρία Τοτόμη με το γράμμα της πρότεινε για αρχηγό την Μαρία Μιχαλοπούλου, ενώ οι παίκτες ψήφισαν την Ειρήνη Κολλιδά. Οι δύο γυναίκες μονομάχησαν και αρχηγός της εβδομάδας είναι η Ειρήνη Κολλιδά.
Η Ειρήνη με τη σειρά της όρισε ως υπηρέτες τον Βασιλάκη και την Κάτια Δέδε. Η πρώτη μαύρη πέτρα του πρώτου μονομάχου πήγε στον Βασιλάκη, που εξέφρασε τη δική του θεωρία για την υποψηφιότητά του, εξοργίζοντας με τα σχόλιά του τον Στράτο Τζώρτζογλου.
Αυτήν την εβδομάδα, η αποχώρηση θα είναι αντρική υπόθεση. Ο Στράτος Τζώρτζογλου εξαιρείται λόγω ασυλίας και όπως όλα δείχνουν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος θα είναι ο δεύτερος μονομάχος.
Σύμφωνα με τα πρώτα προγνωστικά, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είναι και ο παίκτης που θα αποχωρήσει σήμερα από την Φάρμα… Όμως κάποιες τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί μεν να φύγει, αλλά ίσως παραμένει στη Φάρμα με κάποιο τέχνασμα της παραγωγής.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου