Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Γιάννης Ράμος: Σίγησε η φωνή του Big Brother. Οι συνθήκες θανάτου του ξαδέλφου της Παπαρίζου

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 47 ετών άφησε ο ηθοποιός Γιάννης Ράμος, ο οποίος ήταν η χαρακτηριστική φωνή του Big Brother και ξάδελφος της Έλενας Παπαρίζου.

Ο θάνατός του έγινε γνωστός με τη συγκινητική ανάρτηση του αδελφού της δημοφιλούς τραγουδίστριας Ντίνου Παπαρίζου, ο οποίος τον αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία στην οποία έγραψε «Άγγελέ μου, καλό ταξίδι».

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας έκανε και μια ανάρτηση στα social media για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής.

«Έφυγε από τη ζωή την παρασκευή ο Αγαπημένος συνάδελφος Γιάννης Ράμος στέλεχος του θεάτρου επί Κολωνώ και τις ομάδας Νάμα της Ελένης Σκότη, γεννημένος το 1977 …Στη μνήμη του το θέατρο επί Κολωνώ ενισχύει το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου ελλήνων ηθοποιών και όσοι φίλοι θέλουν μπορούν να κάνουν το ίδιο. Σε άλλη ανάρτηση περισσότερες πληροφορίες για τον αγαπημένο μας συνάδελφο», έγραψε.

Στη συνέχεια σε ένα νέο post, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Ράμος ήταν «βασανισμένος από μια σκληρή αρρώστια τα δύο τελευταία χρόνια κατάφερε να τη νικήσει τον Δεκέμβριο αλλά η γρίπη βρήκε εξαντλημένο τον οργανισμό του και τον εξόντωσε».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου