Friday, 3 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τζάμπα τα δις! «Δεν είδα αποτέλεσμα από το αίμα του γιου μου» λέει ο μεγιστάνας που ψάχνει το ελιξίριο της νεότητας

Ομολογία ήττας, από τον μεγιστάνα, Μπράιαν Τζόνσον, από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, που αναζητά το ελιξήριο της νεότητας

και έγινε viral, για τον τρόπο με τον οποίο επιχειρεί να σταματήσει το γήρας.

Ο 45χρονος εκατομμυριούχος διευθυντής τεχνολογίας, προσπαθούσε να γίνει νεότερος κάνοντας μεταγγίσεις πλάσματος από εφήβους, μεταξύ των οποίων και ο 17χρονος γιος του Τάλματζ. Κάτι που έκανε και ο 70χρονος πατέρας του εκατομμυριούχου Ρίτσαρντ.

Περίπου δύο μήνες μετά τη θεραπεία ανακύκλωσης αίματος, μεταξύ των τριών, ο μεγιστάνας παραδέχτηκε ότι  το σχέδιο «blood boy» δεν είχε κάποιο μετρήσιμο αποτέλεσμα: «Δεν ανιχνεύθηκαν κάποια οφέλη» έγραψε στο twitter, όπου ενημερώνει ότι και από τους τρεις ελήφθη ένα λίτρο αίματος με το πλάσμα αίματος του 17χρονου Τάλματζ να «επιστρέφει» στις φλέβες του πατέρα του και το πλάσμα αίματος του 45χρονου Τζόνσον να μεταγγίζεται στις φλέβες του 70χρονου πατέρα του.

«Το πλάσμα από νεαρότερους μπορεί να είναι ωφέλιμο για μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα ή υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Στην περίπτωση μου δεν με ωφέλησε» έγραψε ο Τζόνσον.

Τόνισε πάντως ότι «οι εναλλακτικές μέθοδοι ανταλλαγής πλάσματος ή τμημάτων νεαρότερου πλάσματος παραμένουν ελπιδοφόρες», καθώς αναμένονται οι μετρήσεις από τον 70χρονο πατέρα του.

Ο 45χρονος Μπράιαν Τζόνσον, ιδρυτής τριών εταιρειών βιοτεχνολογίας και επενδυτής σε πολλαπλάσιες startups,  έχει επιβάλει στον εαυτό του στρατιωτική πειθαρχία. «Το μυαλό μου δεν επιτρέπεται να ψωνίζει, να περιεργάζεται το ντουλάπι, να παραγγέλνει αυθόρμητα πίτσα, να τρώει ένα γλυκό- βασικά να παίρνει οποιαδήποτε απόφαση σχετική με το φαγητό» αναφέρει ο ίδιος στην ιστοσελίδα του.

Η ημέρα του Τζόνσον ξεκινάει στις 5 το πρωί οπότε και καταναλώνει δύο ντουζίνες συμπληρώματα και φάρμακα.

Εχει την έδρα του στο Βένις της Καλιφόρνιας, όπου έχει δημιουργήσει μια ιατρική σουίτα και ένα γυμναστήριο για να διευκολύνει την αυστηρή χορτοφαγική δίαιτα με ελεγχόμενες θερμίδες, τα προγράμματα άσκησης, τις συνεχείς εξετάσεις αίματος, τους υπερήχους και τις κολονοσκοπήσεις.

Χρησιμοποιεί γυαλιά που μπλοκάρουν φως για να εξασφαλίζει περίπου εννέα ώρες ύπνου τη νύχτα- ηλεκτρομαγνητικοί παλμοί γυμνάζουν τους μύες του σε λιγότερο προσβάσιμα σημεία- και ξεπλένει τα ούλα του με αντιοξειδωτικό τζελ μετά το βούρτσισμα και το οδοντικό νήμα. Μια πτυχή της ρουτίνας του περιλαμβάνει τον περιορισμό του φαγητού του κάθε μέρα, τρώγοντας μόνο μεταξύ 6 π.μ. και 11 π.μ.. Οι μεταγγίσεις αποτελούν μέρος μιας εξαντλητικής θεραπείας, 2 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου