Friday, 26 April, 2024

Άγιος Ματθαίος Κέρκυρας-Εδεσσαϊκός, την Κυριακή

Πριν από λίγη ώρα, αναχώρησε για την Κέρκυρα η ποδοσφαιρική ομάδα του Εδεσσαϊκού που αντιμετωπίζει την ομάδα του Αγίου Ματθαίου.

Ο αγώνας γίνεται αύριο και ξεκινά στις 12.15 το μεσημέρι.

Η ομάδα της Κέρκυρας είχε χάσει με 2-0 το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του Εδεσσαϊκού και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο, αν κρίνουμε και από την αγωνιστική άνοδο που παρουσιάζει τελευταία.Από την άλλη, ο Εδεσσαϊκός θα έχει στον πάγκο του νέο προπονητή (Κουρτογλου). Αυτό έχει θετικά και αρνητικά στοιχεία.

Η έλευση κάθε τι καινούργιου, επηρεάζει θετικά την ψυχολογία της ομάδας και από την άλλη υπάρχει ο κίνδυνος να μην μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός νέου προπονητή, που πρώτο την ομάδα μόλις την Τετάρτη. Υπάρχει όμως, ο βοηθός προπονητή, ο κ. Στεργιόπουλος, που παρέμεινε στην ομάδα, συνεχίζοντας το έργο του και φυσικά θα έχει τον πρώτο λόγο στην ενημέρωση του νέου προπονητή. Η ομάδα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και στόχος της να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα, βρισκόμενη αυτή την στιγμή στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 19 πόντους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου