Saturday, 4 May, 2024

Δακρυσμένος ο προπονητής της Εθνικής πόλο, ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες: “Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου”

Δακρυσμένος ο προπονητής της Εθνικής πόλο, ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες: “Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου”

Ο Θοδωρής Βλάχος δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματα του μετά το τέλος του τελικού της Εθνικής πόλο με την Ουγγαρία.

Συγκινημένος ο προπονητής της Εθνικής πόλο, Θοδωρής Βλάχος, ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες και τον κόσμο για την απόφαση του να πάρει τάιμ άουτ 37” πριν το φινάλε με το σκορ στο 10-10 και ενώ η γαλανόλευκη έκλεψε τη μπάλα και είχε παίκτη παραπάνω.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Δεν μπορώ να μιλήσω, οφείλω μία συγγνώμη έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, ήμασταν 2-1 παίκτες και πήρα τάιμ άουτ. Είναι η χειρότερη φάση της ζωής μου στην πιο σπουδαία στιγμή μας, συγνώμη από τα παιδιά και όλο τον κόσμο.

Έχουμε προσδοκίες, ίσως και να το αξίζαμε, χάσαμε μία κλασική ευκαιρία για το χρυσό. Το λάθος με το τάιμ άουτ μάς χάλασε το μομέντουμ, ελπίζω πως θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες αλλά σήμερα ήταν μοναδική.

Θέλουμε ο κόσμος να μας αγαπήσει, αν το καταφέραμε είναι σπουδαίο. Όταν θα φτάσουμε στην Ελλάδα θα καταλάβουμε πως κάναμε κάτι σπουδαίο, απλά δεν πετύχαμε το απόλυτο. Δεν ξέρω για πόσο θα μας στοιχειώνει αυτό”.

Η Εθνική πόλο έφτασε μία ανάσα από την κορυφή του κόσμου, αλλά ηττήθηκε από την Ουγγαρία με 14-13 στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η Εθνική πόλο θα μπορούσε να πάρει τη νίκη και το χρυσό μετάλλιο… αλλά όπως και να’ χει είναι πρώτοι στις καρδιές μας! Μπράβο παλικάρια.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου