Tuesday, 19 March, 2024

Δε θα πέσουν εύκολα

Δε θα πέσουν εύκολα

Γράφει ο L-Train

Παίξε νόμιμα στην interwetten

04:00, Denver Nuggets-Los Angeles Lakers (0-2)

Κωδ. ΟΠΑΠ: 5093

Διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο

Game1: Los Angeles Lakers-Denver Nuggets 126-114

Game2: Los Angeles Lakers-Denver Nuggets 105-103

Πραγματικά ματσάρα χθες και δεν ξέρω αν τελικά ήταν δίκαιο ή άδικο που οι Nuggets ηττήθηκαν, έτσι όπως ηττήθηκαν. Δύο φορές βρέθηκαν στο -15 και στο -16, δύο φορές το γύρισαν. Και πέρασαν μπροστά στο σκορ, για πρώτη φορά στα οχτώ δευτερόλεπτα. Με έναν εκπληκτικό Nikola Jokic στα τελευταία λεπτά. Βάζοντας μάλιστα καλάθι για το 103-102, μπροστά στον Anthony Davis. Όμως ο ψηλός των Lakers μάλλον είναι ακόμα κάτι στην «τσέπη». Τρίποντο στο buzzer και τέλος.

Αμφότεροι κορυφαίοι για τις ομάδες τους. Με 31 πόντους και εννιά ριμπάουντ τελείωσε ο Davis, στους 30 πόντους με έξι ριμπάουντ και εννιά ασίστ σταμάτησε ο Jokic.

Οι Nuggets, μετά το πρώτο ματς όπου τα έκαναν όλα λάθος, έβγαλαν τρομερή αντίδραση στο game2. Έπαιξαν καλύτερο μπάσκετ, έκλεισαν τους διαδρόμου και τα εύκολα καλάθια, έκοψαν το transition παιχνίδι των Lakers κι εν τέλει το έχασαν από ένα τρίποντο στο φινάλε. Θεωρώ πως θα είναι το ίδιο ανταγωνιστικοί πλέον και στα επόμενα παιχνίδια. Και να σημειωθεί ότι παρά τους 30 πόντους του, ο Jokic για μεγάλο διάστημα δεν έκανε καλό ματς. Βλέπω κι απόψε ανταγωνισμό και φυσικά, το +7.5 των Nuggets να επιβεβαιώνεται.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου