Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

ΙΚΑΡΟΙ Γιαννιτσών-ΑΟΚ Αιγινιακός 71-79

Την ήττα γνώρισε η ομάδα τον Ικαρων από την αντίστοιχη ομάδα του Αιγινιακου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστική τον play off της ΕΚΑΣΚΕΜ

με σκορ 71-79. Πρώτη περίοδος του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να “μπαίνουν” ποιο ενεργοί στο παιχνίδι και να παίρνουν από νωρίς διψήφιο προβάδισμα (11-21) . Δεύτερη περίοδος με την ομάδα τον Ικάρων( με τον Πέτρο Μπογδάνη, αρχηγό τον Ικάρων,να είναι παρόν στο γήπεδο, χωρίς να μπορεί να αγωνιστεί λόγο τραυματισμού) να προσπαθεί να αντιδράσει χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα με τον Αιγινιακο να διατηρεί το προβάδισμα έως το τέλος του ημιχρόνου (32-45). Τρίτη περίοδος του αγώνα με τους γηπεδούχους να “αντιδρούν” και με σωστές επιλογές σε άμυνα και επιθεση, μαζί με ενα επιμέρους σκορ 13-0 να καταφέρνουν να υπολείπονται με 57-58 στο τέλος του δεκαλεπτου. Έχοντας πάρει ο αγώνας μορφή ντέρμπι οι δύο ομάδες μπαίνουν στο παρκέ, με τον Αιγινιακο να βρίσκει της λύσεις στο τέλος του αγώνα και με καθαρό μυαλό να φτάνει στην νίκη με 71-79. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα τον Ικάρων Μ. Τετάρτη 12/4 στις 21:00 Απέναντι στους Αετούς Βέροιας στο κλειστό γυμναστήριο Έλλη Μυστακίδη στα Γιαννιτσά.

ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ GRAMMAFARM (Παπαδόπουλος): Γκότσης, Στάμος, Νατσικας, Καραχισαριδης 6 , Μπογδάνης, Λαγός 18(2), Ρεμπελος 19(3), Πολυχρονιδης 13(3), Παπαδοτης 5(1), Σταμπουλτζης 6(2), Καραζεεβ 4.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου