Saturday, 4 May, 2024

Ντινάμο Ζάγκρεμπ-ΑΕΚ: Ενός λεπτού σιγή για τον Μιχάλη. Προκαλούν οι Κροάτες χούλιγκαν με λάφυρα της Ένωσης

Δεκτό έκανε το αίτημα της ΑΕΚ η UEFA για ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μιχάλη στο «Μάξιμιρ».

Η Ένωση τιμά τον αδικοχαμένο οπαδό της και την οικογένεια του και παραμονές της αναμέτρησης με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ υπέβαλε αίτημα στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην Κροατία.

Η UEFA το εξέτασε και τελικά το αποδέχθηκε και μένει να δούμε τη στάση που θα κρατήσουν οι οπαδοί της Ντινάμο, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες έχουν προχωρήσει σε προκλητικές τοποθετήσεις, όπως επίσης και ο Πρόεδρος της Κροατίας και ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα θα αγωνιστούν στο «Μάξιμιρ» με μαύρα περιβραχιόνια, μια ακόμη κίνηση για τιμηθεί η μνήμη του 29χρονου φίλου της που έφυγε άδικα από τη ζωή.

Προκαλούν οι Κροάτες χούλιγκαν με λάφυρα της Ένωσης και απειλητικά μηνύματα

Οι χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ συνεχίζουν να προκαλούν λίγες ώρες πριν την σέντρα απέναντι στην ΑΕΚ, με τους ίδιους να αναρτούν στο facebook κλεμμένη μπλούζα της Ένωσης συνοδευόμενη από το μήνυμα πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο γήπεδο τους.

Συγκεκριμένα σε γνωστή ιστοσελίδα χούλιγκαν στο facebook αναρτήθηκε εκ μέρους της Ντινάμο μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται φανέλα της ΑΕΚ, μαζί με αυτοκόλλητα από τους Κροάτες χούλιγκαν με φυλακισμένους οπαδούς, αλλά και το μήνυμα «welcome to hell» (σ.σ καλωσήρθατε στην κόλαση).

Η σελίδα μάλιστα που έχει γίνει η ανάρτηση είναι πολύ γνωστή στον οπαδικό χώρο, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει στραφεί στο να ανεβάζει μηνύματα για στήριξης προς το μέρος των Bad Blue Boys, των ακροδεξιών χούλιγκαν της Ντινάμο που ευθύνονται για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή. Μια κίνηση που δυναμιτίζει και άλλο το ήδη τεταμένο κλήμα στην αναμέτρηση για την οποία υπενθυμίζουμε πως η UEFA έχει πάρει πολύ αυστηρά μέτρα προστασίας για να μην γίνουν χειρότερα επεισόδια.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου