Tuesday, 19 March, 2024

Πανηγυρική πρόκριση για Γιουνάιτεντ

Υπό άλλες συνθήκες δεν θα υπήρχε λόγος να ασχοληθεί κανείς με αγώνα ρεβάνς μετά από σκορ 6-2 στο 1ο παιχνίδι, ωστόσο θα το επιχειρήσω σήμερα.

Παίξε νόμιμα στο vistabet casino

Γράφει για το Foxbet ο Κώστας Μητσέας

Πηγαίνοντας η Ρόμα στα αποδυτήρια του «Ολντ Τράφορντ» στο ημίχρονο κερδίζοντας 2-1 ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλαθλός της δεν θα περίμενε να φύγει με τόσο «βαρύ» σκορ στο φινάλε. Αιτίες υπάρχουν διάφορες, μία -ισχυρή- δικαιολογία είναι πως αναγκάστηκε να κάνει τρεις αλλαγές μέχρι το 37’, ένας άλλος -ανεξήγητος- λόγος είναι πως στο δεύτερο 45λεπτο η τακτική της παρά… ήταν επιθετική για τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί στο ματς και το πλήρωσε σκληρά. Η μεσοβδόμαδη ανακοίνωση της πρόσληψης του Μουρίνιο για την επόμενη σεζόν μπορεί να σκόρπισε ενθουσιασμό στους οπαδούς, όμως αποτέλεσε και το κυρίαρχο θέμα εντός της ομάδας και είναι άγνωστο το πόσο συγκεντρωμένοι προετοιμάστηκαν παίχτες και προπονητής για ένα ματς χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον και ξέροντας πως ο Φονσέκα και πολλοί από αυτούς θα αποτελέσουν παρελθόν σε λίγες εβδομάδες. Στο ρεπορτάζ του αγώνα δε, βλέπω πως το απουσιολόγιο είναι πιο γεμάτο από ποτέ.

Ούτε η Μάντσεστερ είχε ήρεμη προετοιμασία για το ματς, το ντου των οπαδών που οδήγησε στην αναβολή του αγώνα με τη Λίβερπουλ έφερε διοικητική και όχι μόνο αναστάτωση στον σύλλογο. Βέβαια το ότι δεν έγινε το ντέρμπι έχει διπλή ανάγνωση, καθώς εκτός της αναταραχής δεν επιβάρυνε την ομάδα του Σόλσκιερ κι αν ο Νορβηγός τεχνικός είχε στο μυαλό του την αποψινή ρεβάνς ως ευκαιρία για να δώσει «ανάσες» στους βασικούς, πιθανόν η σκέψη αυτή να έχει φύγει, καθώς δεν είναι το ίδιο απαραίτητες πλέον. Πάντως το ταξίδι για τη Ρώμη έκαναν άπαντες οι διαθέσιμοι παίχτες. Άψογες οι επιδόσεις της Γιουνάιτεντ στα εκτός έδρας νοκ άουτ ματς στον θεσμό, «μετράει» 3/3 νίκες, κρατώντας μάλιστα απαραβίαστη την εστία της.

Σίγουρα δεν τη χρειάζεται τη νίκη η Γιουνάιτεντ, όμως είναι κατά πολύ ανώτερη της Ρόμα, η οποία θα παίξει με τη… μισή ομάδα. Οριακή η απόδοση του διπλού, παρότι θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη αν αυτό έρθει με σκορ 1-0 και όχι μεγαλύτερο, θα συγκρατηθώ και δεν θα φανώ άπληστος κολλώντας και το Οver 1,5.

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για το Europa League στο Foxbet

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου