Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Παράταση Εγγραφών έως 8 Μαρτίου στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Αγαπητέ/ή δρομέα, Λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία εγγραφών για τον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, η Ο.Ε. σας ενημερώνει

για τους τέσσερις Δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος της διοργάνωσης, καθώς και για την υποστήριξη των συμμετεχόντων δρομέων, τομέας στον οποίο η Τ.Ε. καταβάλει συνεχή προσπάθεια για την βελτίωση του.

Μαραθώνιος Δρόμος (Πέλλα – Θεσσαλονίκη) – Ώρα Εκκίνησης 08:00

Η διαδρομή, πέραν της άριστης υποστήριξης των δρομέων, εξασφαλίζει υψηλές αγωνιστικές επιδόσεις. Αφετηρία στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου της Πέλλας και ο τερματισμός της κούρσας των 42,195 χιλιομέτρων στην παραλία της Θεσσαλονίκης στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Κατά μήκος της Μαραθώνιας διαδρομής υπάρχουν 15 σταθμοί υποστήριξης των μαραθωνοδρόμων, αρχής γενομένης από το 5ο χλμ.

Εμφιαλωμένο νερό διατίθεται στην Εκκίνηση και τον Τερματισμό, καθώς και ανά 2,5χλμ. μετά το 5ο χλμ. για τους δρομείς του Μαραθωνίου.

Ισοτονικά ποτά διατίθενται στο 10ο χλμ., 15ο χλμ., 20ο χλμ., 25ο χλμ., 30οχλμ., 35ο χλμ. και 40ο χλμ.

Ενεργειακό ρόφημα (energy gel) διατίθεται στο 20οχλμ. και 30οχλμ.

Μπανάνες διατίθενται στο 15ο χλμ., 25ο χλμ. και 35ο χλμ. και στον Τερματισμό.

Αναψυκτικό τύπου cola διατίθεται στο 30ο χλμ. και στο 35ο χλμ.

Στον Τερματισμό: διατίθενται νερά, ισοτονικά ποτά, χυμοί, μπάρες δημητριακών, και μπανάνες για τους δρομείς του Μαραθωνίου.

Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. (ώρα Εκκίνησης 08:45)

Αφετηρία το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων και Τερματισμός στην παραλία της Θεσσαλονίκης στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η διαδρομή θεωρείται ιδανική για την επίτευξη υψηλής επίδοσης.

Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα Εκκίνησης 12:30)

Αφετηρία το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και Τερματισμός στην παραλία της Θεσσαλονίκης στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Διαδρομή υψηλών προδιαγραφών η οποία προσφέρει αγωνιστικές επιδόσεις και ιδιαίτερες συγκινήσεις και ευχαρίστηση στους συμμετέχοντες δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου. Εμφιαλωμένο νερό διατίθεται στην Εκκίνηση και τον Τερματισμό και των δύο Δρόμων (10.000μ, 5.000μ.), ενώ οι σταθμοί στο 37,5ο χλμ. και στο 40ο χλμ. (Δικαστήρια) του Μαραθωνίου Δρόμου θα υποστηρίζουν με εμφιαλωμένο νερό τους δρομείς του Δρόμου των 10.000μ.

Επίσης στον Τερματισμό θα διατίθενται νερά, χυμοί, μπάρες δημητριακών και μπανάνες στους δρομείς των 5.000μ. και 10.000μ.

Σε όλους τους Δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος θα υπάρχουν Χημικές τουαλέτες στις Αφετηρίες, σε όλους τους Σταθμούς της διαδρομής και στον Τερματισμό, ενώ Ιατρική υποστήριξη στις Αφετηρίες, σε όλους τους Σταθμούς Υποστήριξης, καθώς και στον Τερματισμό. Επιπλέον θα υπάρχουν οκτώ Ιατρικοί Σταθμοί σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής για την πλήρη υποστήριξη των συμμετεχόντων δρομέων.

Επιθυμία της Ο.Ε. είναι η συμμετοχή σου να γίνει μέσω της ομάδας Φορέα Κοινωνικής Προσφοράς, έτσι ώστε αυτή να έχει και τον χαρακτήρα της Κοινωνικής Ευθύνης, δεδομένου ότι παράλληλα θα στηρίζει οικονομικά το κοινωνικό έργο που αυτός επιτελεί.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: επιπλέον, η Ο.Ε. θέλοντας να επιβραβεύσει την προσπάθεια για μύηση όλο και περισσότερων ανθρώπων στον υγιή τρόπο ζωής και άθλησης έλαβε την απόφαση να προσφέρει δώρο συλλεκτικό t – shirt στους δρομείς των πέντε πολυπληθέστερων συμμετεχουσών ομάδων, εξαιρουμένων των ομάδων των Φορέων Κοινωνικής Προσφοράς και των Χορηγών, ομάδων που τυγχάνουν άλλων προνομιών. Ξεχωριστά δώρα θα προσφερθούν στις τρεις ομάδες με τα πιο πρωτότυπα ονόματα, τα οποία θα προκύψουν κατόπιν ειδικής ψηφοφορίας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: με σημερινή απόφαση η Ο.Ε. της διοργάνωσης αποφάσισε την παράταση υποβολής των Ομαδικών εγγραφών οι οποίες ολοκληρώνονται την Τετάρτη 8 Μαρτίου, ημέρα ολοκλήρωσης και των Ατομικών εγγραφών λόγω της αυξημένου ενδιαφέροντος συμμετοχής.

Κάντε Like στο fanpage της διοργάνωσης στο Facebook ή ακολουθήστε μας στο Twitter, για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα τελευταία νέα της διοργάνωσης και να επικοινωνείτε διαδραστικά μαζί μας!

Με τιμή,

Η Οργανωτική Επιτροπή του Stoiximan.gr 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου