Monday, 6 May, 2024

Αγώνας Μικτών ομάδων Νέων – ΕΠΣ Ημαθίας – ΕΠΣ Πέλλας 4-1

Όμορφο ποδόσφαιρο με πολλές φάσεις και γκολ, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Ημαθίας στα Παλατίτσια.
Έγιναν δύο αγώνες των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων των Ενώσεων Ημαθίας και Πέλλας. Αρχικά αγωνίστηκαν οι Παίδες, με την ομάδα της Ημαθίας να επικρατεί με σκορ 2-0 της Πέλλας.
Στη συνέχεια αγωνίστηκαν οι Μικτές ομάδες των Νέων, όπου σαφώς ανώτερη φάνηκε η ομάδα της Ημαθίας και επιβλήθηκε άνετα με 4-1 της Ένωσης Πέλλας. Το σκορ άνοιξε ο Τεμιρτζόγλου στο 40′, το 2-0 έγινε με αυτογκόλ στο 67′, το 3-0 πάλι ο Τεμιρτζόγλου στο 70′ και το 4-0 στο 88′ ο Τσιούγγαρης. Για την ομάδα της Πέλλας μείωσε ο Χουσενλάρι στο 90′, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κος Πολυχρόνης, με βοηθούς την κα Τσικλητάρη και τον κο Φτάρα, άπαντες του συνδέσμου Πιερίας.


Οι συνθέσεις:
ΕΠΣ Ημαθίας: Ζάχος, Χαραλαμπίδης (68′ Δεληβός), Βλαχάβας, Παρασχόπουλος (46′ Συμεωνίδης), Μωυσίδης, Γατουρτζίδης, Τεμιρτζόγλου, Μουρατίδης, Γκιλιόπουλος (77′ Κιρκιλιανίδης), Δασκαλάκης, Λούτσης (58′ Τσιούγγαρης).
ΕΠΣ Πέλλας: Θωμαΐδης, Κυζιρίδης, Φαντίδης, Σοφιανός, Βερβελές, Χατζηπαναγιωτίδης, Αργυρίου, Ξανθός, Πέτκος, Κατηριάδης, Χρήστου.
Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος – emvolos

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου