Friday, 3 May, 2024

Δωρεάν κωδικοί από το Iraklis TV

Τη δυνατότητα σε όσους οπαδούς του Ηρακλή δεν μπορούν εξαιτίας των θεμάτων τους με τη δικαιοσύνη να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια της ομάδας τους δίνει το Iraklis TV.

Συγκεκριμένα, η συνδρομητική τηλεόραση του Ηρακλή ανακοίνωσε πως παραχωρεί δωρεάν κωδικούς στη συγκεκριμένη κατηγορία οπαδών προκειμένου, έστω και από απόσταση, να μπορούν να δουν τις προσπάθειες των παικτών του Σπύρου Μπαξεβάνου στα πλέι οφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τους τελευταίους μήνες λαμβάνει χώρα ένα γεγονός το οποίο δεν μπορεί να μας αφήσει απαθείς. Καθημερινά όλο και περισσότεροι οπαδοί του Ηρακλή είναι αναγκασμένοι τις ώρες που αγωνίζεται η ομάδα μας, να βρίσκονται σε αστυνομικά τμήματα έτσι ώστε να διασφαλίζεται η μη παρουσία τους στα γήπεδα όπου αγωνίζεται ο Ημίθεος.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να κρίνουμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, απλά δε μπορούμε παρά να τονίσουμε ότι οι λόγοι για τους οποίους οι οπαδοί του Ηρακλή υφίστανται αυτή τη ταλαιπωρία δεν έχουν να κάνουν με παραπτώματα στα οποία τυχόν υπέπεσαν αλλά είναι μέρος μιας συνολικότερης επίθεσης την οποία δέχεται ο κόσμος του Ηρακλή εδώ και χρόνια.

Αφού ζητήσουμε ειλικρινά συγγνώμη που δεν σκεφτήκαμε νωρίτερα αυτή τη κίνηση, ανακοινώνουμε σε όλους τους οπαδούς της ομάδας μας που δεν μπορούν λόγω της καταστολής να βρίσκονται στο γήπεδο ότι μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν κωδικούς για κάθε αγώνα της ομάδας μας στα μπαράζ έτσι ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, έστω και από μακριά την άνοδο της ομάδας μας, είτε μέσω της μπουτίκ στο Κατσάνειο, είτε στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα μας».

liganews.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου