Friday, 3 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Δόξας Π. Μυλοτόπου για τον Σιδηρόπουλο

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Δόξας Π. Μυλοτόπου για τον Σιδηρόπουλο

Χωρίς να θέλουμε σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να μειώσουμε το έργο των ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ του Ν. Πέλλας, αλλά και της επιτροπής Διαιτησίας και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων,
θα θέλαμε να αναφερθούμε σε ένα μεμονωμένο περιστατικό (διαιτητή) που ονομάζεται Σιδηρόπουλος.

Δεν θα θέλαμε να τον ξαναδούμε στα μάτια μας, αφού για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι σε διάστημα 2 ετών μας έχει αγανακτήσει και χωρίς να υπάρχει λόγος ψάχνει πάντα αφορμές να γίνει το επίκεντρο του αγώνα. Θεωρούμε πως έχει καβαλήσει το καλάμι ή έχει ψυχολογικά προβλήματα, είναι εριστικός… και προκαλεί πρώτος τους ποδοσφαιριστές να ασχοληθούν μαζί του με σκοπό να τους κοκκινίζει χωρίς να τον ακουμπάνε, λέει πως τον χτυπούν και κολλάει επιδεικτικά τα μούτρα του στους ποδοσφαιριστές.

Στο χθεσινό αγώνα μας αφού δεν έδωσε επιθετικό φάουλ στο τερματοφύλακα μας, τον ειρωνευόταν λέγοντάς του «τέτοια έξοδο ούτε ο Καπίνο δε κάνει» και όταν του ζήτησαν το λόγο οι ποδοσφαιριστές άρχισε να μοιράζει κίτρινες και κόκκινες, σε ποδοσφαιριστή μάλιστα που προσπαθούσε να ΗΡΕΜΗΣΕΙ τα πράγματα. Μετά την κόκκινη απαντούσε κιόλας και του έλεγε κουνώντας το δάχτυλο «ότι γουστάρεις, όποτε θες και όπου θες».

Έλεος και ντροπή. Δε συναντήσαμε ποτέ τέτοιες συμπεριφορές από κανέναν διαιτητή, ξέρουμε πως χρόνια έχει τέτοιες εριστικές συμπεριφορές ο συγκεκριμένος. Το λάθος είναι δικό μας που πιστεύαμε πως έχει διορθωθεί και δε ζητήσαμε την αντικατάστασή του!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου