Saturday, 27 April, 2024

Λαμπερή γιορτή για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ (photos&videos)

Λαμπερή γιορτή για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ (photos&videos)

Ο ΠΑΟΚ γιόρτασε τα γενέθλιά του μέσω μιας εντυπωσιακής εκδήλωσης που έλαβε μέρος στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης, η οποία κράτησε αρκετές ώρες, καθώς η προσέλευση του κόσμου ξεκίνησε λίγο πριν τις 20:00 και έσβησαν τα φώτα λίγο μετά τις 00:30 και «ενώθηκαν» το παρελθόν, το παρόν και το… μέλλον του συλλόγου.

Νωρίτερα, οι σύνδεσμοι του «δικεφάλου του Βορρά» έστησαν το δικό τους πάρτι στον Λευκό Πύργο και στις 19:30 περίπου ξεκίνησαν πορεία φωνάζοντας συνθήματα της αγαπημένης τους ομάδας, ενώ διερχόμενοι κόρναραν, δίνοντας τον δικό τους ρυθμό.

Όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ, δηλαδή όλα τα τμήματα έδωσαν το «παρών» και βραβεύτηκαν οι ομάδες που κατέκτησαν τίτλο με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωσε έκλεισε με τις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη που λίγο νωρίτερα είχε βραβεύσει τον γνωστό φίλαθλο της ομάδας, Γιάννη, ο οποίος βγάζει δύναμης ψυχής με την αγάπη του για την ομάδα, καθώς είναι παιδί με ειδικές ικανότητες.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής ανέφερε: «Ευχαριστώ το Θεό που ζω αυτή τη στιγμή. Είχα την τύχη να ζήσω όλες τις μεγάλες στιγμές, όλους του τίτλους όλων των αθλημάτων. Από το πρωτάθλημα μπάσκετ του 1959 μέχρι τους τίτλους του 2016 που έχουμε κατακτήσει. Είναι ευλογία να υπηρετείς τον ΠΑΟΚ. Να πιστεύεις στη μεγάλη προσφορά του, όταν άλλοι σύλλογοι αυτοαποκαλούνται συλλέκτες τίτλων, διαφημίζοντας συχνά κίβδηλες κατακτήσεις, ο ΠΑΟΚ έχει τις αξίες του. Όλοι στον ΠΑΟΚ γνωρίζουμε ότι δεν αγωνιζόμαστε για ένα απλό αθλητικό σωματείο αλλά ότι υπηρετούμε ένα κοινωνικό κίνημα για το οποίο έχουν δώσει τη ζωή τους πολλοί. Κυρίως όμως τα αετόπουλα που χάθηκαν από τον ουρανό μας. 

Οφείλω μέσα από την καρδιά μου, να σας πω ότι είμαι τυχερός, γιατί συνεργάστηκα είτε ως μέλος, είτε ως γραμματέας, είτε ως αντιπρόεδρος, είτε ως πρόεδρος με εξαίρετους ΠΑΟΚτσήδες και θέλω να τους ευχαριστήσω. Κυρίως πρέπει να ευχαριστήσω τον ανώνυμο φίλαθλο. Οι διοικήσεις, οι φίλαθλοι και οι αθλητές, έκαναν τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Όλοι μαζί χτίσαμε την Τούμπα, αποκτήσαμε το Παλατάκι. Είναι η περιουσία του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που μας έστειλε τον Ιβάν Σαββίδη. Το μεγάλο Έλληνα πατριώτη, τον παθιασμένο πλέον ΠΑΟΚτσή που με την παρουσία του στην ΠΑΕ, πραγματοποιείται επιτέλους το όραμα του ενωμένου και αποφασισμένου ΠΑΟΚ. Στόχος του, ο ΠΑΟΚ μεγάλος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όλοι μαζί δίπλα του για να πετύχουμε το στόχο».

FullSizeRender (1) FullSizeRender (2) FullSizeRender (3) FullSizeRender

Πηγή: sport-fm.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου