Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Χαμός με το γκολ του ΠΑΟΚ στο 90′ που ακυρώθηκε!

Α-πί-στευ-το σκηνικό στο φινάλε του ντέρμπι της Τούμπας, με τον Βαρέλα να σκοράρει με κεφαλιά για τον ΠΑΟΚ στο 90ο λεπτό όμως το γκολ να ακυρώνεται

καθώς ο Μαουρίσιο που βρισκόταν μέσα στη φάση είπε ότι ήταν σε θέση οφσάιντ!
Το ντέρμπι κορυφής της Τούμπας πήρε φωτιά στο 90′ καθώς ο ΠΑΟΚ σκόραρε με κεφαλιά του Βαρέλα αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ… Και αυτό γιατί την ώρα που ο στόπερ των γηπεδούχων έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μαουρίτσιο ήταν σε θέση οφσάιντ, με τον βοηθό να θεωρεί πως επηρέαζε τη φάση και να σηκώνει το σημαιάκι.
Έτσι, αφού οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ, ο διαιτητής Κομίνης έτρεξε προς το μέρος του βοηθού Ποντίκη, με τους δύο άνδρες να καταφέρνουν να μιλήσουν μετά από μερικά λεπτά (πολιορκήθηκαν από τους παίκτες) μέχρι να πάρει την απόφαση ο Κομίνης να μην μετρήσει το γκολ.
Η απόφαση του ρέφερι έφερε πάντως έκρηξη εντός γηπέδου, με τον Ιβάν Σαββίδη να μπουκάρει στο γήπεδο και να απαιτεί να αποχωρησουν οι παίκτες του, κάτι που δεν έγινε αφού διαφώνησε ο Βιεϊρίνια!
Η συνέχεια; Ένταση εντός γηπέδου, με τους παίκτες της ΑΕΚ να πηγαίνουν τελικά στα αποδυτήρια και το ματς να είναι στον αέρα… μία ώρα μετά την κανονική διάρκεια του αγώνα!
contra

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου