Tuesday, 19 March, 2024

Προγνωστικά Κυριακής. Μιξ ταμείο από Λεωφόρο και ΟΑΚΑ

Καυτή μέρα και… προγνωστικά Κυριακής τρεις στροφές πριν τελειώσει η σεζόν με διπλή… πράσινη επιλογή.

Εν αρχή με Παναθηναϊκός-ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Οι δυο ομάδες μάχονται, για την πολυπόθητη 4η θέση που δίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι δύο μονομάχοι της Αθήνας κάνουν σαν να παραχωρούν τη σειρά τους ο ένας στον άλλο. Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ φαίνεται να μην μπορεί και ο Παναθηναϊκός αδικεί τον εαυτό του με τον τρόπο που παίζει και όταν δεν το κάνει αυτός, τον αδικούν άλλοι. Δε χρειάζεται και πολύ ανάλυση το πράγμα. Ο Παναθηναϊκός παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Αν δεν κερδίσει σήμερα δεν μπορεί να ελπίζει. Άλλωστε έχει και πιο δύσκολο πρόγραμμα από την ΑΕΚ. Επιλογή στο 3.75 για σήμερα!

Τελικός Κυπέλλου μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκός-Προμηθέας. Ο Παναθηναϊκός είναι ο πολυνίκης του θεσμού, έχοντας κατακτήσει 19 φορές το τρόπαιο σε 24 συμμετοχές σε τελικό. Ο Προμηθέας μόλις πέρυσι κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου, όπου και ηττήθηκε από την ΑΕΚ.

Στα αγωνιστικά των δύο ομάδων ξεχωρίζει η είδηση για το πρόβλημα υγείας του Νέντοβιτς, ο οποίος φαίνεται να χάνει τη χρονιά. Μάλιστα ο Κάτας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποκτηθεί παίκτης στη θέση του. Ο Προμηθέας ταλαιπωρήθηκε όλη τη χρονιά από κρούσματα και αλλαγές στο ρόστερ. Πλέον δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάνοντας ένα εξαιρετικό finish στο πρωτάθλημα. Ποντάρουμε στο 2.05!

 Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου