Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τρένο ο Ηρακλής, “κόλλησε” ο Πανιώνιος!

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές έφτασε ο Ηρακλής που έφυγε με το διπλό (2-1) από τα Ιωάννινα και ελπίζει στην παραμονή του

στη Super League. “Κόλλησε” στο 1-1 με τον μαχητικό Πλατανιά ο Πανιώνιος. Τρομερό γκολ και νίκη για τον Παναιτωλικό, χωρίς σκορ τα ματς σε Τρίπολη και Περιστέρι.

Τη σημαντικότερη νίκη της αγωνιστικής πήρε αναμφίβολα ο Ηρακλής στα Ιωάννινα. Ο Γηραιός που στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να έχει πάρει “φωτιά”, με τους παίκτες του παρά τα προβλήματα να πιστεύουν στην παραμονή, πέρασε σαν σήφουν από την έδρα του ΠΑΣ, επικρατώντας με 2-1.

Το σκορ άνοιξε ο δανεικός από τον Ατρόμητο, Μιχάλης Μπαστακός, με φοβερό σουτ στο 11ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος και το λάθος του κίπερ του ΠΑΣ. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Δώνης “κλείδωσε” τη νίκη, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν απλώς να μειώσουν σε 2-1 στο 83ο λεπτό με τον Βιδάλ. Στις καθυστερήσεις ο Ηρακλής έμεινε με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Δώνη.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μπέριος, Κούτρης, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης (68′ Κοροβέσης), Ναδάλες (61′ Βιντάλ), Ακόστα, Ζαϊρο, Γιάκος (71′ Μαμπουλού)

Ηρακλής (Παντελίδης): Χουάντερσον, Καραγκούνης, Αργυρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Δώνης, Ιντζόγλου, Μοντέιρο (82′ Πασάς), Λεοζίνιο (94′ Βοσνακίδης), Γροντής (68′ Αγγελόπουλος), Μπαστακός

Contra.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου