Friday, 26 April, 2024

Φιέστα ανόδου με άνετη νίκη για τον Αερωπό Έδεσσας

Φιέστα ανόδο με άνετη νίκη για τον Αερωπό Έδεσσας

Στο κατάμεστο ΔΑΚ Έδεσσας ο Αερωπός επικράτησε με 34-20 της Πυλαίας Θεσ/νικης και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους για την άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία χάντμπολ. Συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του κέρδισε εύκολα την Πυλαία που έφερε αντίσταση μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα. Στο 20ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με 14-8 και κάπου εκεί τελείωσε ο αγώνας.

Οι παίκτες του Αερωπού χειροκροτήθηκαν θερμά από τους φιλάθλους, αλλά η συγκίνηση ήρθε στο τελευταίο λεπτό, όταν αντικαταστάθηκε ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Μούσιος, γνωρίζοντας την αποθέωση από την κερδίδα που φώναζε ρυθμικά το όνομά του, καθώς ήταν το τελευταίο του παιχνίδι έπειτα από 20 χρόνια συνεχούς προσφοράς στην ομάδα του Αερωπού.

Διαιτητές: Γρηγοριάδης – Τομίδης

Αερωπός Έδεσσας (Γιάννης Πιλαλίδης): Αθανασίου (τ/φ), Δέλλιος (τ/φ), Μπαγγέας (τ/φ), Τζουβάρας Π. 4, Κυριάκου 5, Μούσιος 7, Χατζηγεωργίου 3, Αρβανιτίδης 2, Βλάχος 4, Βαφείδης 3, Γιόσμου 3, Τζουβάρας Φ., Πετρίδης 1, Κράλλης 1, Πουρδάνης.

Μετά το τέλος του αγώνα ο έφορος της ομάδας, Μάκης Ρόμπης, δήλωσε: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους φιλάθλους που μας στήριξαν όλη την χρονιά και ήταν δίπλα μας. Στους αθλητές και το τεχνικό τιμ της ομάδας για την άνοδο στην κατηγορία όπου ανήκει η ομάδα, αλλά αστάθμητοι παράγοντες δεν μας ήθελαν. Η ομάδα έκανε φέτος αήττητη πορεία στο πρωτάθλημα και έφτασε στους «4» του Κυπέλλου, όπου πιστεύω ότι αποκλείστηκε άδικα από τον Κυπελλούχο ΠΑΟΚ, ο οποίος μέσα στην Έδεσσα έφτασε να χάνει μέχρι και με τρία γκολ διαφορά. Όλο το Δ.Σ. κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, μάτωσε οικονομικά δυστυχώς χωρίς καμία οικονομική βοήθεια από την ομοσπονδία της ΟΧΕ και τις τοπικές αρχές. Ωστόσο φέτος μας στήριξαν πολλές επιχειρήσεις της πόλης και του νομού με διάφορες χορηγίες».

DSC_0079 DSC_0124

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου