Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

«Εδεσσαίος τοξότης χτυπάει τη πόρτα των Ολυμπιακών Αγώνων»

 Δευτέρα Δημοτικού πήγαινε ο Δημήτρης Κίτσος, όταν για πρώτη φορά, μας είδε να κάνουμε προπόνηση τοξοβολίας.

Ενθουσιάστηκε!

Ζήτησε από τους γονείς του να γραφτεί και έχοντας την απόλυτη στήριξή τους, σήμερα στην Τρίτη Γυμνασίου, έφθασε να αγωνίζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Α΄ Εθνική κατηγορία, να έχει πάρει δύο φορές το πανελλήνιο και σαν αθλητή με τα πιο πολλά χρυσά μετάλλια, να τον έχει καλέσει η Εθνική, στους επίλεκτους του 2001 για την προετοιμασία προς την τελική επιλογή των Ολυμπιακών Αγώνων νέων.

Από τα 180 βέλη, όμως,  που ρίχναμε την εβδομάδα, έπρεπε, σύμφωνα με τις εντολές του Ομοσπονδιακού A. Νάνου και του Ιταλού  F. Clini να τα κάνουμε 1000 και κάθε δύο μήνες να μας βλέπει.

Αυτό σήμαινε  τέσσερα τρίωρα προπόνηση. Φαινόταν αδύνατο. Αλλά με τη βοήθεια του Δημάρχου Δημήτρη Γιάννου, του Αντιδημάρχου Χ. Τσιβόγλου  και συναδέλφων δασκάλων όπως του Κ. Τσιάτσια και  του Τάσου Αλεξίου, οι ώρες προπόνησης αυξήθηκαν και τους ευχαριστούμε. Οι χώροι  που έχουμε τώρα στη διάθεσή μας δεν είναι επιπέδου κλειστών γυμναστηρίων, αλλά για εμάς είναι Ο.Α.Κ.Α.  Δουλεύουμε αδιάκοπα με όλους τους αθλητές και αθλήτριες και με υπομονή ο στόχος είναι πολύ κοντά, για να πάμε ψηλότερα.

 Ευχόμαστε να είμαστε γεροί και ίσως ακουστεί το όνομα της Έδεσσας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Εδεσσαίος τοξότης χτυπάει τη πόρτα των Ολυμπιακών Αγώνων»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου