Tuesday, 19 March, 2024

Φλας: μην ακούω μ@…κίες τώρα, ο κόσμος αυτός δεν μας ψήφισε;

«Έρχεται το μεγάλο π.δημα… Αλλά μην διαμαρτύρεστε, εσείς μας ξαναψηφίσατε»
Έξω από τα δόντια μίλησε σε συνέντευξή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης.
«Τη Δευτέρα αρχίζει το άλλο μεγάλο πήδημα!», είπε μιλώντας στο Ραδιο Κρήτη. Η δήλωσή του αφορούσε το γεγονός ότι έρχονται οι διατάξεις για τους αγρότες. «Αφού το ψήφισα το μνημόνιο, τώρα θα βγω να λέω ότι δεν το ψήφισα; Θα δώσω μάχη στη Βουλή να μην περάσουν κάποιες διατάξεις, ο ΕΝΦΙΑ δεν μπορεί να είναι στα αγροτεμάχια. Αλλά κι ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται αφού εκείνος μας ψήφισε και ήξερε τι ψηφίσαμε, τι θα φέρναμε» είπε ο Μιχελογιαννάκης στο Ράδιο Κρήτη και τόνισε: «Και στο κάτω κάτω δεν είναι ο ίδιος κλήρος στην Κρήτη με τη Θεσσαλία». Όταν του επισημάνθηκε ότι ο κόσμος διαμαρτύρεται για τους τόσους φόρους και τα μέτρα ξέσπασε: «Εντάξει ο κόσμος διαμαρτύρεται, μαζί του είμαι. Αλλά μην ακούω μ@…κίες τώρα, ο κόσμος αυτός δεν μας ψήφισε; Δεν περάσαμε το μνημόνιο και μετά μας ψήφισε; Στο Ηράκλειο μας έδωσε και μια έδρα παραπάνω! Τι να κάνω εγώ τώρα να μη ψηφίσω»;

Στοπ σε τέσσερα βότανα
Μια αχαρακτήριστη κίνηση έπραξε το Υπουργείο Γεωργίας και αφού υπήρξαν αντιδράσεις, έδωσε απάντηση ότι δεν μπορούν να κυκλοφορούν νόμιμα ως εδώδιμα (και σε αυτή την έννοια περιλαμβάνεται η κάθε είδους εσωτερική λήψη, για θεραπευτικούς λόγους ή ως τρόφιμα) τα εξής βότανα: Κιστός, Φύλλα ελιάς και αγρελιάς, η Ινούλα, το Σπαθόχορτο και κάποια ακόμα. Το μοναδικό, αυθαίρετο κριτήριο είναι η συμπερίληψη ή όχι του φυτού στον ευρωπαϊκό κατάλογο http://ec.europa.eu/…/nov…/catalogue/search/public/index.cfm. Ό,τι δεν περιλαμβάνεται σε αυτόν, απαγορεύεται. Τόσο απλά!!! Λογική συνέπεια της πιο πάνω απάντησης είναι ότι κηρύσσονται παράνομα όλα τα σκευάσματα/εκχυλίσματα αυτών των βοτάνων ή τα ίδια τα βότανα αποξηραμένα και συσκευασμένα για τσάι που κυκλοφορούν στην αγορά.
Πρόκειται για άθλια απόφαση, η οποία διαγράφει μια παράδοση αιώνων που θέλει αυτά τα βότανα να αποτελούν πρώτης γραμμής ιάματα για μια μεγάλη ποικιλία ασθενειών. Ότι να’ ναι και χωρίς εξήγηση.

ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Με μια απίστευτη ατάκα ξεκίνησε την συνέντευξή του στο Ν. Χατζηνικολάου ο Νίκος Νικολόπουλος. Καλημέρισε λοιπόν τον γνωστό δημοσιογράφο με την εξής ατάκα : “σας παρακαλώ να βάλετε στις μουσικές σας επιλογές το “κάτω στα λεμονάδικα” να το αφιερώσω στον φίλο μου τον… Κούλη”!!! Πραγματικά απίστευτη ατάκα…

ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΩΣΕΙ Η ΝΔ
«Είναι δυνατόν να αλλάξω εγώ ως Αριστερός; Το παιδί -είναι παιδί, γιατί τον αγαπάω και τον στηρίζω- να έχει την πολιτική επιτυχία κι αν μπορεί να γίνει και πρωθυπουργός… Θα μου αρέσει πολύ, γιατί αν και νικημένος, εγώ ως Αριστερός, θα είναι καλύτερο να έχω νικηθεί από τον Απόστολο παρά, π.χ., από τον Φούφουτο».
Αυτό δήλωσε μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ο βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης με τους ΑΝΕΛ, Κώστας Ζουράρις. «Ο Ζουράρις στηρίζει Τζιτζικώστα, γιατί θέλει να γίνει πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός», είπε, περιγράφοντάς τον ως «πολύ συναινετικό και μορφωμένο» και καταλήγοντας στην εκτίμηση ότι «θα είναι πολύ καλός, αλλά εμάς τους Αριστερούς δεν μας συμφέρει να είναι καλός, εμάς μας συμφέρει αρχηγός να γίνει ο Άδωνις, γιατί θα πατώσει η ΝΔ». Παράλληλα, διευκρίνισε ότι είναι «ανεξάρτητος βουλευτής συνεργαζόμενος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες», επισημαίνοντας ότι «το ηγεμονεύον στοιχείο σε αυτή τη συμμαχία είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».

H LAGARDE ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Aνώτατη σύνταξη 480 ευρώ!
Αυτό συμφώνησε η κυβέρνηση στο 3ο Μνημόνιο.
Αυτό ενέκριναν με την ψήφο τους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ και ΑΝΕΛ. Η κόλαση για τους συνταξιούχους φέρει την υπογραφή όλων. Μάλιστα ότι προσπαθεί να κρύψει η κυβέρνηση αποκάλυψε η Κριστίν Λαγκάρντ από την Λίμα του Περού. Περαιτέρω μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό και στον τρόπο διοίκησης των τραπεζών ζήτησε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση από την Λίμα του Περού, όπου διεξάγεται η ετήσια γενική συνέλευση του ΔΝΤ, η κα Λαγκάρντ επανέλαβε ότι το χρέος της Ελλάδας δεν είναι βιώσιμο, καθώς η θέση του Ταμείου για την διατηρησιμότητα του χρέους δεν έχει μεταβληθεί από τον περασμένο Ιούλιο οπότε και δημοσίευσε την τελευταία έκθεση βιωσιμότητας.
Υπογράμμισε ότι το ΔΝΤ είναι πρόθυμο να συνδράμει την Ελλάδα μετά από το σχετικό αίτημα που έχει υποβάλλει η Κυβέρνηση της χώρας. Επεσήμανε ωστόσο ότι απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να εγκριθεί βοήθεια του ΔΝΤ προς την Ελλάδα είναι το πρόγραμμα προσαρμογής να στηρίζεται σε δύο σκέλη.

Φλας: μην ακούω μ@…κίες τώρα, ο κόσμος αυτός δεν μας ψήφισε;

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου