Friday, 3 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

“Έζησα από θαύμα. Με έσωσε ο αδερφός μου από εκεί ψηλά, ανήμερα των Αγίων…”!

Είναι κάποια πράγματα εντελώς ανεξήγητα. Κάποιοι θα το “βαφτίσουν” συγκλονιστική σύμπτωση, κάποιοι άλλοι όχι!

Αναμφίβολα όμως είναι σοκαριστικό. Τα ξημερώματα της 22ης Μαΐου 2008 ο Γιώργος Μητσόπουλος, από τη Λαμία, έχασε την ζωή του μετά από τροχαίο, κοντά στην Αγριλιά. Λίγο μετά τον εορτασμό της μεγάλης γιορτής Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης επέστρεφε σπίτι του. Δυστυχώς το μηχανάκι που οδηγούσε βρέθηκε εκτός δρόμου με τον ίδιο να εξοστρακίζεται σε ένα δέντρο και να χάνει την ζωή του.
Σοκαριστική σύμπτωση ή θαύμα;
12 χρόνια μετά, ανήμερα της γιορτής Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη συμβολή των οδών Υψηλάντη και Μακροπούλου, ο αδερφός του Γιώργου, Γιάννης γλιτώνει από βέβαιο θάνατο. Ήταν λίγο μετά τις 4.00 το πρωί όταν επέστρεφε σπίτι του από τη δουλειά. Ο έντονος άνεμος σπάει στη μέση ένα τεράστιο πεύκο και πέφτει καταμεσής του δρόμου. Ο Γιάννης βρίσκεται στο σημείο λίγα δευτερόλεπτα πριν και όπως περιγράφει στην κάμερα του Lamianow φανερά σοκαρισμένος και συγκινημένος λίγες ώρες μετά το συμβάν:
“Ναι, είναι Συγκλονιστικό. Κάτι με βοήθησε. Μάλλον αυτό το παλικάρι που έχει φύγει πριν 12 χρόνια…”, λεει στην κάμερα εννοώντας τον αδερφό του και συνεχίζει: “Τον σκεφτόμουν στον δρόμο ότι πριν 12 χρόνια είχε σκοτωθεί και ήθελα να πάω να του ανάψω ένα κεράκι σήμερα” λέει υπό έντονη συγκινησιακή φόρτιση ο Γιάννης και συνεχίζει τονίζοντας κάτι ακόμη ανεξήγητο: “…συνήθως γυρίζω από τον Περιφερειακό και κατεβαίνω την οδό. Κάτι μου έλεγε τις τελευταίες 3-4 μέρες να αλλάξω δρομολόγιο. Αν γύριζα σπίτι από το σύνηθες δρομολόγιο θα είχα σκοτωθεί”.

lamianow.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου