Friday, 3 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

“Ο μηρός της έχει συνθλιβεί”. Εργαζόμενη στην καθαριότητα τραυματίστηκε όταν απορριμματοφόρο έπεσε σε λακκούβα

«Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και υποφέρει από πόνους στο πόδι, ο μηρός της έχει συνθλιβεί».

Αυτό λέει στο protothema.gr ο σύζυγός της 43χρονης εργαζόμενης στην Καθαριότητα του Δήμου Καλαμαριάς που τραυματίστηκε νωρίς το πρωί, όταν το απορριμματοφόρο έπεσε σε λακκούβα, ύστερα από καθίζηση που παρουσίασε το οδόστρωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στις 5 το πρωί, στην περιοχή στο Φοίνικα Θεσσαλονίκης. Το απορριμματοφόρο πραγματοποιούσε οπισθοπορεία από σημείο όπου εκτελούνταν εργασίες και το οδόστρωμα είχε υποστεί καθίζηση. Από το τράνταγμα η γυναίκα που βρισκόταν πάνω στη σχάρα του οχήματος (στο πίσω μέρος του) φαίνεται πως υπέστη πτώση με συνέπεια να τραυματιστεί.

Η δημοτική υπάλληλος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο ‘Αγιος Παύλος με τραύματα στο πόδι και στο στήθος, ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο σύζυγός της 43χρονης, Γιάννης Καλαϊτζής, τόσο η γυναίκα όσο και ο οδηγός του απορριμματοφόρου είναι σε κατάσταση σοκ καθώς το βαρύ όχημα “μπήκε” μέσα στο οδόστρωμα που υπέστη καθίζηση.

«Το σκαλοπάτι του απορριμματοφόρου στο οποίο κάθονται οι εργαζόμενοι “βρήκε” στην άσφαλτο και με το τράνταγμα καταλαβαίνετε τι ακολούθησε. Πραγματικά είναι τραγικό και απίστευτο αυτό που συνέβη. Είμαστε συγκλονισμενοι με το τι μπορείς να πάθεις από τη μια στιγμή στην άλλη και τον “Γολγοθά” που πρέπει να ανεβούμε», αναφέρει ο κ. Καλαϊτζής, τονίζοντας ότι η σύζυγός του παρακολουθείται από τους γιατρούς και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι.

Ο ίδιος βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος μόλις οι διασώστες του ΕΚΑΒ την έβαζαν στο ασθενοφόρο και, όπως αναφέρει, το πρώτο πράγμα που του είπε η εργαζόμενη είναι ότι «δεν κατάλαβα τίποτα, άνοιξε η γη».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου