Friday, 3 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πέθανε 34χρονη από επιπλοκή μετά τη γέννα

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Ξάνθης έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή η 34χρονη από την Καβάλα η οποία μεταφέρθηκε μετά από επιπλοκή κατά τον τοκετό σε ιδιωτική κλινική της Καβάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα γέννησε στην κλινική όταν παρουσιάστηκε επιπλοκή με ακατάσχετη αιμορραγία η οποία δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί που την ανέλαβαν αντιμετώπισαν πρόσκαιρα την κατάσταση, ωστόσο, καθώς η ΜΕΘ του νοσοκομείου δεν λειτουργεί αυτό το διάστημα λόγω της καθιερωμένης ετήσιας και απαραίτητης διαδικασίας απολύμανσης και καθαρισμού της, η γυναίκα μεταφέρθηκε συνοδεία γιατρού στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Ξάνθης. Το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Ιουνίου, η πόλη και ο νομός της Καβάλας αποχαιρέτησαν την 34χρονη Βάσια Καραμπετάκη, η οποία πέθανε τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο Νοσοκομείο της Ξάνθης.

Ο γάμος του νεαρού ιδιαίτερα αγαπητού ζευγαριού έγινε πέρσι το Καλοκαίρι. Η Βάσια αυτές τις μέρες επρόκειτο να φέρει στη ζωή το πρώτο της παιδάκι. Η διαδικασία ήταν αρχικά η συνηθισμένη. Εισαγωγή σε ιδιωτική κλινική. Προγραμματισμός για φυσιολογικό τοκετό. Ευρισκόμενη σε αυτή τη διαδικασία στην ιδιωτική κλινική η άτυχη Βάσια φέρεται να έπεσε θύμα ενός έκτακτου γεγονότος. Διασωληνώθηκε, προγραμματίστηκε αμέσως καισαρική τομή. Αφού γεννήθηκε το κοριτσάκι, η Βάσια σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Ξάνθης, όπου όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

proininews.gr -ερτ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου