Friday, 3 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΠΟ: Μείωσε τις ποινές για Βρέντζο, Καραπαπά και ΠΑΕ Ολυμπιακός η Επιτροπή Εφέσεων

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτές τις εφέσεις των ΠΑΕ Ολυμπιακός και των Κωνσταντίνου Καραπαπά και Ιωάννη Βρέντζου από τις 14 Νοεμβρίου

και μείωσε τις πρωτόδικες ποινές τους από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι «αιωνίων» της «Λεωφόρου», στις 6 Νοεμβρίου, για την 11η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το πρόστιμο της ΠΑΕ Ολυμπιακός μειώθηκε από 20.000 ευρώ σε 10.000 ευρώ. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς είδε την ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο να μειώνεται σε δύο μήνες και δεκαπέντε ημέρες κι ενώ πρωτοδίκως είχε τιμωρηθεί με εξάμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του Γιάννη Βρέντζου που είχε τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο τριών μηνών και 15 ημερών, η οποία περιορίστηκε σε απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα ενός μήνα και δεκαπέντε ημερών.

Στη σχετική ανακοίνωσή της ΕΠΟ αναφέρεται:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δίκασε την από 14.11.2022 έφεση: 1) της ΠΑΕ Ολυμπιακός 2) του κ. Κωνσταντίνου Καραπαπά και 3) του κ. Ιωάννη Βρέντζου κατά της υπ’ αριθμόν 245/11.11.2022 αποφάσεως του Πρωτοβαθμίου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 και έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη κατά το μέρος που αναφέρεται στο σκεπτικό και επιβάλλει:

Στον τρίτο εκκαλούντα, Ιωάννη Βρέντζο, για την Α1. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα και για την Α2. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για έναν μήνα και συνολική ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα ενός μηνός και δεκαπέντε (15) ημερών (1 μήνας+15 ημέρες).

Στον δεύτερο εκκαλούντα, Κωνσταντίνο Καραπαπά, για την Β1. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα, για την Β2. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για έναν μήνα, για την Β3. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για έναν μήνα και για την Β4. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για έναν μήνα και συνολική ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο (1 μήνας+15 ημέρες+15 ημέρες+15 ημέρες) δύο μηνών και 15 ημερών.

Στην πρώτη εκκαλούσα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την Γ1. πειθαρχική παράβαση χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ, για την Γ2. πειθαρχική παράβαση χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και για την Γ3. πειθαρχική παράβαση χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και συνολική χρηματική ποινή (5.000+2.500+2.500) δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου