Friday, 3 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κολύμβηση: Πανελλήνιο ρεκόρ η Ντουντουνάκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Με μία εκπληκτική εμφάνιση και ένα μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ ολοκλήρωσε η Άννα Ντουντουνάκη την παρουσία της στα 100μ. πεταλούδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου της Γλασκόβης
Η κολυμβήτρια του ΠΑΟΚ τερμάτισε πέμπτη, ανεβαίνοντας μία θέση σε σχέση με την προ διετίας διοργάνωση στο Λονδίνο. Το κυριότερο όμως είναι ότι «κατέβασε» πάνω από μισό δευτερόλεπτο το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ, τερματίζοντας σε 57.67 (είχε 58.25 από την 1η Ιουλίου και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στον Άλιμο).
Στο μεταξύ, τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας γυναικών της καλλιτεχνικής (συγχρονισμένης) κολύμβησης απέσπασαν την 5η θέση στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του ομαδικού, το απόγευμα του Σαββάτου (4/8), δεύτερης ημέρας του Ευρωπαϊκού της Γλασκόβης. Οι Ιφιγένεια Δίπλα, Βασιλική Κοφίδη, Σοφία Μαλκογεώργου, Εβελίνα Παπάζογλου, Σοφία Σαραντίδη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα, Γεωργία Βασιλοπούλου εκτέλεσαν καλά το πρόγραμμά τους, βαθμολογήθηκαν με 87,6333 β. (πολύ καλύτερα από τον προκριματικό) και κατετάγησαν τελικά πέμπτες κάνοντας περήφανη την ελληνική αποστολή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου