Monday, 6 May, 2024

Συνάντηση  γνωριμίας του Λαζάρου Λούση με του αθλητές του ΓΑΣ Έδεσσας

Την Παρασκευή 24/6 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΕΛΕΝΑ» συνάντηση γνωριμίας του κόουτς Λάζαρου Λούση με τους αθλητές της Ανδρικής ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετική ατμόσφαιρα. 

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν τόσο το Δ.Σ. του συλλόγου, ο προπονητής, καθώς και οι περισσότεροι αθλητές της ομάδας. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Γ. Γραμματέας του συλλόγου Καφετζής Κώστας παρουσίασε τον νέο προπονητή και ευχήθηκε στον προπονητή και στους αθλητές της ομάδας, «να υπάρχει υγεία και ότι ο στόχος της ομάδας είναι η είσοδος στην τετράδα του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.». Τέλος ανάφερε ότι «η διοίκηση θα βρίσκεται κοντά στους αθλητές και τον προπονητή, προσπαθώντας να δίνει λύσεις σε όποια προβλήματα προκύπτουν κατά την διάρκεια της χρονιάς».

Ο Αντιπρόεδρος κ. Αλεξίου Τάσος, ανέφερε ότι «έτσι δεμένους όπως σαν βλέπω σαν μια πραγματική οικογένεια, έτσι να συνεχίσετε και να είστε σίγουροι ότι η χρονιά θα είναι ευχάριστη και πετυχημένη».

Στη συνέχει ο κόουτς Λούσης συνομίλησε με τους αθλητές και έδωσε το στίγμα του για την νέα χρονιά λέγοντας ότι « το σημαντικότερο είναι να υπάρχει παρουσία όλων των αθλητών στις προπονήσεις της ομάδας».

DSCN8056 DSCN8057

Συνάντηση  γνωριμίας του Λαζάρου Λούση με του αθλητές του ΓΑΣ Έδεσσας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου