Friday, 3 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Νέες διακρίσεις για την Άρση Βαρών του Φιλαθλητικού Ομίλου Αριδαίας

Με νέες διακρίσεις στις αποσκευές επέστρεψε η τετράδα των αθλητών και αθλητριών του τμήματος άρσης βαρών του Φ.Ο.Α. (Φιλαθλητικός Όμιλος Αριδαίας)

με την καθοδήγηση του προπονητή της ομάδας Γιώργο Δερμεντζή, από το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχετικό Πρωτάθλημα έχει χωριστεί φέτος σε πρωτάθλημα Βόρειας και Νότιας Ελλάδας και η Ομοσπονδία επικαλείται για την αλλαγή αυτή δύο βασικούς λόγους, τη δυσκολία μετακίνησης των αθλητών εξαιτίας των μπλόκων των αγροτών καθώς και οικονομικούς λόγους από τη μειωμένη κρατική χρηματοδότηση.
Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν εκ μέρους του Φ.Ο.Α. οι:
Δέσποινα Πασαλίδου στην κατηγορία 48 κιλών με 30κιλά αρασέ και 42κιλά επολέ ζετέ δηλ. στο σύνολο 72κιλά που ήταν και η νεώτερη ηλικιακά στην κατηγορία της.
Άννα Αθανασιάδου που αγωνίστηκε στα 69κιλά και με πολύ καλά αποτελέσματα 90κ. αρασέ και 110κ. επολέ ζετέ, στο σύνολο 200κιλά.
Η Άννα Αθανασιάδου να σημειώσουμε ότι ξεκινά προετοιμασία για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Νορβηγία στις 8-16 Απριλίου που είναι και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο!
Ο Μιχάλης Καλαμπάκας που αγωνίστηκε στα 77κιλά, πρωτοεμφανιζόμενος στα πλατό της Άρσης Βαρών με τα χρώματα του Φ.Ο.Α., έκανε πολύ καλή και αξιοπρεπή εμφάνιση με βλέψεις στο προσεχές Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που θα είναι και διεκδικητής μεταλλίων.
Μανόλης Γολσουζίδης που έκανε από τις καλύτερες εμφανίσεις στα 77 κιλά, με 130κ αρασέ, 160κ. επολέ ζετέ και στο σύνολο 290 κιλά, ο οποίος είναι μέλος της Προεθνικής Ομάδας και υποψήφιος για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Νορβηγίας.
ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Νέες διακρίσεις για την Άρση Βαρών του Φιλαθλητικού Ομίλου Αριδαίας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου