Friday, 3 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Ίκαρος Έδεσσας στην πρώτη θέση του “ανεπίσημου” F4 τουρνουά Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ

Τελείωσε την Κυριακή 11-06-2017 στα Γιαννιτσά το πετυχημένο και ιδιαίτερα συναρπαστικό – θεαματικό όπως εξελίχθηκε F4 τουρνουά Παγκορασίδων

με τη συμμετοχή των πρωταθλητριών ομάδων  των τριών ομίλων της ΕΣΠΕΜ (ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας, Αίας Κιλκίς και Αστέρας Γρεβενών) και τη διοργανώτρια ομάδα Μίλωνα Γιαννιτσών.

Στο διάστημα των δυο ημερών πραγματοποιήθηκαν συναρπαστικά παιχνίδια μεταξύ των τεσσάρων ομάδων. Την αυλαία άνοιξε το παιχνίδι μεταξύ των ομάδων Μίλωνα Γιαννιτσών και Αίας Κιλκίς, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Αίαντα με 3-2 σετ, αν και η ομάδα του Κιλκίς βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ. edessavoley2Το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας και Αστέρας Γρεβενών ήταν περισσότερο συναρπαστικό με μεγάλες ανατροπές. Τελικά νικητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης  ήταν η ομάδας του Ίκαρου Έδεσσας με 3-2 σετ. Την ίδια μέρα το Σάββατο 10-06-2017 πραγματοποιήθηκε ο μικρός τελικός με την ομάδα των Γρεβενών να κερδίζει την ομάδα του Μίλωνα και τη 3η θέση του τουρνουά.

Την Κυριακή, πραγματοποιήθηκε ο τελικός μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας και Αίαντα Κιλκίς, σε ένα πολύ καλό και ποιοτικό παιχνίδι από δύο πολύ καλές ομάδες. Νικήτρια, αλλά και πρωταθλήτρια του τουρνουά, αναδείχτηκε επάξια η ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας κερδίζοντας με 3-0 σετ την ομάδα του Αίαντα Κιλκίς.edessavoley3Συγχαρητήρια στην Πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΣ Ίκαρου Έδεσσας και σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά, και ιδιαίτερα στην ομάδα του Μίλωνα  Γιαννιτσών για την πρωτοβουλία, όπως και στους διαιτητές που βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου