Friday, 26 April, 2024

ΠΑΟΚ-Βόλος 4-2

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Βόλου με 4-2 στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική των playoffs της Super League. «Καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς, με τον Νάρεϊ να σκοράρει δις και τους Ίνγκασον και Ντάντας να έχουν τα άλλα δύο γκολ. Στους 60 βαθμούς ανέβηκε η ομάδα του Λουτσέσκου, ενώ ο Βόλος παρέμεινε στους 40 και την έκτη θέση.

Δύο αναγκαστικές αλλαγές για τον «δικέφαλο» στο ημίχρονο, με τους Ελ Καντουρί και Αουγκούστο να αποχωρούν πριν τη συμπλήρωση των 45 λεπτών.

Με το καλησπέρα σας στην αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ πίεσε και έψαξε το γρήγορο γκολ. Οι «ασπρόμαυροι» απείλησαν αρχικά με παράλληλες μπαλιές από τα αριστερά, με μία από αυτές να οδηγεί στο πρώτο κόρνερ. Ο Ίνγκασον πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω, ωστόσο ελάχιστη ώρα αργότερα στο 6ο λεπτό το σκηνικό επαναλήφθηκε, ο Ισλανδός είχε και πάλι καλύτερη θέση και αυτήν τη φορά δεν λάθεψε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι με το γρήγορο γκολ απέκτησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού ολοκληρωτικά και δέκα λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Νάρεϊ. Ο Γερμανός έφυγε στην πλάτη της άμυνας, βρέθηκε απέναντι από τον Κλέιμαν και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο ματς στο 26′, όταν ο Πιρές έφυγε στην αντεπίθεση, πλάσαρε από δεξιά αλλά ο Κοτάρσκι έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Νάρεϊ και πάλι βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 3-0. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έγινε αποδέκτης της πάσας του Τάισον και πλάσαρε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα χωρίς πρόβλημα. Οι γηπεδούχοι έκαναν και το 4-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Ντάντας που βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλτι κι έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Κλέιμαν.

Αρκετά πιο χαμηλός ο ρυθμός στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον ΠΑΟΚ να επιχειρεί και πάλι να γίνει απειλητικός, ωστόσο οι Βολιώτες ήταν εκείνοι που βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και μείωσαν σε 4-1 με τον Τσοκάνη. Ο Άλχο σέντραρε από δεξιά με τον αρχηγό της ομάδας της Μαγνησίας να πιάνει καρφωτή κεφαλιά και να νικάει τον Κοτάρσκι. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, στο 88ο λεπτό, με τον Οζέγκοβιτς να φεύγει στην αντεπίθεση και να πλασάρει εύστοχα για το 4-2, που παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα.

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης, Κάτσε, Ντέλετιτς, Μπαριέντος, Γκάγκι, Πιρές.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου