Friday, 26 April, 2024

Προκρίθηκαν εννιά αθλητές-τριες του Α.Σ.  «Φίλιππος» Γιαννιτσών για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα  taekwondo.

Περισσότεροι από 400 αθλητές-τρις έδωσαν το παρόν στους αγώνες πρόκρισης από την βόρεια Ελλάδα για το Πανελλήνιο  πρωτάθλημα taekwondo που θα πραγματοποιηθεί 28-29 Νοεμβρίου 2015, στη Χαλκίδα.

Οι αγώνες πρόκρισης της Ένωσης taekwondo Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκαν στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, 14-15 Νοεμβρίου 2015 και οι 8 πρώτοι αθλητές-τριες από κάθε κατηγορία προκρίθηκαν για το Πανελλήνιο  πρωτάθλημα όπου οι κατηγορίες θα συμπληρωθούν από τους 8 πρώτους από την Νότια Ελλάδα.

Οι αθλητές-τριες του Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών που προκρίθηκαν είναι:

1)Γαβριηλίδου Σεβαστή,

2)Καζαλτζής Αθανάσιος,

3)Πλαλής Στέργιος,

4)Θεοδωρίδου Μαρία,

5)Τσεκούρα Κωνσταντίνα,

6)Χατζηκόιτσης Γεώργιος,

7)Μποζατζούδη Μαγαληνή,

8)Χατζηλιάδης Γιώργος,

9)Θεοδωρίδου Νερατζούλα.

Στο χρυσό πόντο έχασε την πρόκριση του ο Δεληπαναγιώτης Γεώργιος.

Οι προπονητές του Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών, Γιάννης Γαβριηλίδης 7ο dan και η Ολυμπιονίκης  Έλλη Μυστακίδου 4ο dan, μας είπαν: «τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά, 9 από τους 10 προκρίθηκαν και αυτός που έχασε την πρόκριση έχασε στον χρυσό πόντο. Πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά που παρά τη μικρή τους ηλικία μας έχουν δώσει διακρίσεις και στο παρελθόν και μας δίνουν ελπίδες και για το μέλλον. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και στους γονείς που βοηθούν ώστε να είμαστε μια μεγάλη ομάδα πρωταθλητών και μια μεγάλη οικογένεια πρωταθλητών.

Προκρίθηκαν εννιά αθλητές-τριες του Α.Σ.  «Φίλιππος» Γιαννιτσών για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα  taekwondo.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου