Friday, 3 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Το 1ο Λύκειο Γιαννιτσών και το 2ο ΓΕΛ Πυλαίας στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα στη Γαλλία

Η σχολική ομάδα από τα Γιαννιτσά θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Rouen της Γαλλίας από 11 έως 19 Μαρτίου 2016.

Το 2ο ΓΕΛ Πυλαίας στα αγόρια και το 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών στα κορίτσια θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Rouen της Γαλλίας από 11 έως 19 Μαρτίου 2016. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδος στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα που έγινε στη Θεσσαλονίκη την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Για την ιστορία τα αγόρια 2ου ΓΕΛ Πυλαίας είχαν επικρατήσει στον τελικό των Εκπαιδευτηρίων Δούκα με 27-18, ενώ τα κορίτσια του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών είχαν επικρατήσει με 19-31 του 2ου ΓΕΛ Καματερού. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη στο κλειστό της Μίκρας, μέσα σε ένα γιορτινό περιβάλλον και οι ομάδες των τελικών πρόσφεραν όμορφο θέαμα στους θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες. Πριν τον τελικό αγοριών, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του αειμνήστου Ιωάννη Δούκα, ιδρυτή των εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ.

 

Ο Μέγας Αλέξανδρος συγχαίρει την πρωταθλήτρια ομάδα του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο σχολικό πρωτάθλημα κοριτσιών αναδείχθηκε η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών που αποτελείται από αθλήτριες του συλλόγου του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Rouen της Γαλλίας από 11 έως 19 Μαρτίου 2016.

Ο διοίκηση του συλλόγου της Πέλλας συγχαίρει τις μαθήτριες και τη συνοδό καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Κα Ταϊγανίδου Ελισσαβέτ για τη σπουδαία αυτή διάκριση που αποτελεί μεγάλη τιμή και προβολή για την πόλη των Γιαννιτσών και  τους εύχεται καλή επιτυχία στους αγώνες που θα δώσουν στη Rouen της Γαλλίας τις επόμενες ημέρες.

 

 

Το 1ο Λύκειο Γιαννιτσών και το 2ο ΓΕΛ Πυλαίας στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα  στη Γαλλία

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου