Friday, 3 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

ΤΩΡΑ! “Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας” στην Καστοριά: Σαρώνουν τα μετάλλια  οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών! (φωτος)

Με τη συμμετοχή 194 αθλητών από 6 χώρες διεξάγεται από σήμερα Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στη λίμνη της Καστοριάς το Βαλκανικό πρωτάθλημα Κωπηλασίας που αφορά στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων

nog

Την ιστορική διοργάνωση που επιστρέφει μετά το 2010 σε ελληνικό έδαφος και δη στην Καστοριά έχει αναλάβει η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία με τη συμπαράσταση και την συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, του Δήμου Καστοριάς καθώς και του ΝΟ Καστοριάς.

nog2

Την πολυπληθέστερη αποστολή διαθέτει η Ρουμανία με 47 αθλητές κι αθλήτριες ενώ ακολουθούν η Βουλγαρία με 40, η Ελλάδα με 39, η Σερβία με 35, η Τουρκία με 35 ενώ τη μικρότερη κατεβάζει η FYROM με 6 αθλητές-τριες.

Η Εθνική μας ομάδα παίρνει μέρος και στα 21 αγωνίσματα του προγράμματος των Βαλκανικών αγώνων που ξεκίνησαν ήδη από το πρωί του Σαββάτου.

Αναλυτικά οι αποστολές:

Ρουμανία 47, Βουλγαρία 40, Ελλάδα 39, Σερβία 35, Τουρκία 27, FYROM 6

Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών μπήκαν δυναμικά από το πρωί και σαρώνουν τα μετάλλια, όπως και όλη η Εθνική Ομάδα κωπηλασίας!

 nog4

nogmetallia

nogxryso

metallio

metallionog

metalsnog

xrysonog

omadanog

nogall

Πάντα επιτυχίες σε όλα τα παιδιά και καλή συνέχεια για τον ΝΟΓ στους αυριανούς αγώνες!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου